Project Description
Timp de pregătire 10 min., timp de gătire 10 min., complexitate redusă
Ingrediente:
(3 buc)
- Carne de vită tocată – 500 g
- Ceapă – 1 buc.
- Ardei multicolori – ½ din fiecare
- Roșii cuburi – 200 g
- Suc de roșii – 100 ml
- Foi tacos
- Ouă – 2 – 3 buc. (după preferință)
- Fasole roșie cu bob mare – 1 conservă
- Ulei – 1 lingură
- Fulgi chili – după gust
- Sare și piper – după gust
Mod de preparare:
- Într-o tigaie, călește ceapa împreună cu ardeii tăiați cubulețe.
- Într-o altă tigaie, pune carnea de vită și las-o să se pătrundă, apoi adaugă ceapa, ardeii și fasolea roșie, și, la final, roșiile cuburi și sucul de roșii.
- Presară deasupra și fulgi de chili și asezonează cu sare și piper după gust.
- Prăjește ouăle ochiuri, pe care le servești alături.
- Umple foile de tacos cu această umplutură și servește peste o lingură de iaurt.
Poftă bună!