Project Description
Timp de pregătire 20 min., timp de gătire 5 min., complexitate 6/ 10

Ingrediente:
(2 buc)
- Ouă – 3 buc.
- Carne tocată amestec – 200 g
- Cimbru – ½ linguriță
- Panko sau pesmet – 3 – 4 linguri
- Făină – 3 linguri
- Ulei de floarea-soarelui pentru prăjit – 100 ml
- Sare și piper – după gust
Mod de preparare:
- Fierbe 2 ouă cu sare și lasă-le să se răcească.
- Condimentează carnea tocată cu cimbru, sare și piper.
- Descojește ouăle și învelește-le în carne.
- Umezește-ți mâinile puțin și întinde carnea uniform pe toată suprafața oului.
- Repetă procesul pentru al doilea ou.
- Bate cel de-al treilea ou.
- Trece ouăle învelite în carne întâi prin făină, apoi prin oul bătut și apoi prin pesmet.
- Încinge uleiul și prăjește ouăle până devin aurii.
Poftă bună!