Project Description

Timp de pregătire 20 min., timp de gătire 5 min., complexitate 6/ 10

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Ingrediente:

(2 buc)

  • Ouă – 3 buc.
  • Carne tocată amestec – 200 g
  • Cimbru – ½ linguriță
  • Panko sau pesmet – 3 – 4 linguri
  • Făină – 3 linguri
  • Ulei de floarea-soarelui pentru prăjit – 100 ml
  • Sare și piper – după gust

Mod de preparare:

  • Fierbe 2 ouă cu sare și lasă-le să se răcească.
  • Condimentează carnea tocată cu cimbru, sare și piper.
  • Descojește ouăle și învelește-le în carne.
  • Umezește-ți mâinile puțin și întinde carnea uniform pe toată suprafața oului.
  • Repetă procesul pentru al doilea ou.
  • Bate cel de-al treilea ou.
  • Trece ouăle învelite în carne întâi prin făină, apoi prin oul bătut și apoi prin pesmet.
  • Încinge uleiul și prăjește ouăle până devin aurii.

Poftă bună!