Project Description

Timp de pregătire 40 min., complexitate redusă

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Ingrediente:

(1 porție)

  • Ouă de prepeliță – 6 buc.
  • Cartofi – 2 buc.
  • Roșii cherry – 5 buc.
  • Radicchio – 4 – 5 frunze
  • Măsline Kalamata – 50 g
  • Cremă de oțet balsamic cu portocale – 1 lingură
  • Fresh de portocale – 2 linguri
  • Ulei de măsline – 1 lingură
  • Sare și piper – după gust

Mod de preparare:

  • Taie cartofii în jumătăți (dacă sunt mai mari, în 4), apoi pune-i într-o oală la fiert.
  • După ce au fiert, lasă-i într-o strecurătoare la răcit și la scurs.
  • Fierbe ouăle de prepeliță 2 minute.
  • Taie roșiile cherry în jumătate.
  • Așază toate ingredientele într-un castron.
  • Fă vinaigrette cu crema de oțet balsamic, fresh-ul de portocale și uleiul de măsline și adaugă peste restul ingredientelor.
  • Asezonează, amestecă bine și servește.

Poftă bună!