Project Description
Timp de pregătire 40 min., complexitate redusă
Ingrediente:
(1 porție)
- Ouă de prepeliță – 6 buc.
- Cartofi – 2 buc.
- Roșii cherry – 5 buc.
- Radicchio – 4 – 5 frunze
- Măsline Kalamata – 50 g
- Cremă de oțet balsamic cu portocale – 1 lingură
- Fresh de portocale – 2 linguri
- Ulei de măsline – 1 lingură
- Sare și piper – după gust
Mod de preparare:
- Taie cartofii în jumătăți (dacă sunt mai mari, în 4), apoi pune-i într-o oală la fiert.
- După ce au fiert, lasă-i într-o strecurătoare la răcit și la scurs.
- Fierbe ouăle de prepeliță 2 minute.
- Taie roșiile cherry în jumătate.
- Așază toate ingredientele într-un castron.
- Fă vinaigrette cu crema de oțet balsamic, fresh-ul de portocale și uleiul de măsline și adaugă peste restul ingredientelor.
- Asezonează, amestecă bine și servește.
Poftă bună!