Project Description
Timp de pregătire 15 min., timp de gătire 30 – 40 min., complexitate 6/ 10

Ingrediente:
- Aluat de foietaj – 1 foaie
- Somon fume – 200 g
- Ouă – 2 buc.
- Brânză Cedar – 150 g
- Mărar – 1 legătură
- Roșie – 1 buc.
- Ardei kapia – 1 buc.
- Făină – 2 linguri
- Extra făină și unt pentru tapetat formă de tartă
- Sare și piper – după gust
Mod de preparare:
- Tapetează forma de tartă și pune-o în frigider.
- Încinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
- Întinde foaia de aluat de foietaj cu un sucitor, presărând făină pe deasupra – ai grijă să o întinzi uniform.
- Pune aluatul în tavă, taie excesul de cocă și înțeapă din loc în loc cu o furculiță pentru a împiedica creșterea excesivă.
- Pune în cuptorul preîncălzit tava cu aluatul și las-o circa 10 – 12 minute să se coacă.
- Taie ardeiul kapia cuburi.
- Taie atât mărarul, somonul, cât și brânza Cedar mărunt și amestecă-le într-un castron împreună cu ouăle, roșia fără zeamă, ardeiul kapia, sarea și piperul.
- Scoate forma de tartă din cuptor, las-o să se răcească 10 minute și toarnă compoziția în aceasta.
- Mai pune-o în cuptor pentru circa 30 – 40 de minute.
- Scoate-o, las-o să se răcească și servește cu poftă!