Project Description

Timp de pregătire 15 min., timp de gătire 30 – 40 min., complexitate 6/ 10

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Ingrediente:

  • Aluat de foietaj – 1 foaie
  • Somon fume – 200 g
  • Ouă – 2 buc.
  • Brânză Cedar – 150 g
  • Mărar – 1 legătură
  • Roșie – 1 buc.
  • Ardei kapia – 1 buc.
  • Făină – 2 linguri
  • Extra făină și unt pentru tapetat formă de tartă
  • Sare și piper – după gust

Mod de preparare:

  • Tapetează forma de tartă și pune-o în frigider.
  • Încinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
  • Întinde foaia de aluat de foietaj cu un sucitor, presărând făină pe deasupra – ai grijă să o întinzi uniform.
  • Pune aluatul în tavă, taie excesul de cocă și înțeapă din loc în loc cu o furculiță pentru a împiedica creșterea excesivă.
  • Pune în cuptorul preîncălzit tava cu aluatul și las-o circa 10 – 12 minute să se coacă.
  • Taie ardeiul kapia cuburi.
  • Taie atât mărarul, somonul, cât și brânza Cedar mărunt și amestecă-le într-un castron împreună cu ouăle, roșia fără zeamă, ardeiul kapia, sarea și piperul.
  • Scoate forma de tartă din cuptor, las-o să se răcească 10 minute și toarnă compoziția în aceasta.
  • Mai pune-o în cuptor pentru circa 30 – 40 de minute.
  • Scoate-o, las-o să se răcească și servește cu poftă!