Project Description
Timp de pregătire 10 min., timp de gătire 10 – 12 min., complexitate redusă
Ingrediente:
(3 porții)
- Bacon – 200 g
- Ouă – 3 buc.
- Smântână de gătit – 100 ml
- Cașcaval – 100 g
- Parmezan – 50 g
- Busuioc proaspăt – câteva frunzulițe
Mod de preparare:
- Ai nevoie de o tavă pentru brioșe, în fiecare formă vei așeza feliile de bacon în așa fel încât să obții o bază ca un coșuleț.
- Bate ouăle, adaugă smântâna de gătit, cașcavalul și busuiocul tăiat mărunt (nu mai pune sare deoarece baconul este prea sărat).
- Toarnă această compoziție în coșulețele deja formate, iar la final adaugă deasupra puțin parmezan.
- Pune-le în cuptor la 180 de grade Celsius până când se rumenesc deasupra.
- Se servesc atât reci, cât și calde!
Poftă bună!