Project Description

Timp de pregătire 10 min., timp de gătire 10 – 12 min., complexitate redusă

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Ingrediente:
(3 porții)

  • Bacon – 200 g
  • Ouă – 3 buc.
  • Smântână de gătit – 100 ml
  • Cașcaval – 100 g
  • Parmezan – 50 g
  • Busuioc proaspăt – câteva frunzulițe

Mod de preparare:

  • Ai nevoie de o tavă pentru brioșe, în fiecare formă vei așeza feliile de bacon în așa fel încât să obții o bază ca un coșuleț.
  • Bate ouăle, adaugă smântâna de gătit, cașcavalul și busuiocul tăiat mărunt (nu mai pune sare deoarece baconul este prea sărat).
  • Toarnă această compoziție în coșulețele deja formate, iar la final adaugă deasupra puțin parmezan.
  • Pune-le în cuptor la 180 de grade Celsius până când se rumenesc deasupra.
  • Se servesc atât reci, cât și calde!

Poftă bună!