Project Description

Timp de pregătire 15 min., timp de preparare 7 min., complexitate 4/ 10

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Ingrediente:

  • Ouă – 4 buc.
  • Brânză Emmentaler – 100 g
  • Brânză Cedar – 100 g
  • Brânză Gorgonzola – 40-50 g
  • Brânză Camembert – 70 g
  • Smântână de gătit – 50 ml
  • Ardei kapia – 1 buc.
  • Pătrunjel – ½ leg.
  • Mărar – ½ leg.
  • Ulei de floarea-soarelui – 1 linguriță
  • Sare și piper – după gust

Mod de preparare:

  • Bate ouăle cu telul.
  • Taie pătrunjelul și mărarul mărunt și ardeiul kapia cubulețe.
  • Rade brânza Emmentaler și Cedar, iar Gorgonzola și Camembert – cuburi mici.
  • Amestecă toate ingredientele.
  • Încinge tigaia și adaugă uleiul.
  • Toarnă compoziția, împrăștiind-o ușor egal cu o spatulă.
  • Micșorează focul și adună puțin câte puțin marginile omletei ca oul încă lichid din mijloc să se dispună egal și pe lateral.
  • Pune un platou rotund deasupra tigăii și întoarce omleta.
  • Pune-o înapoi în tigaie pentru încă un minut, pentru a se coace și pe partea cealaltă.

Poftă bună!