Project Description
Timp de pregătire 15 min., timp de preparare 7 min., complexitate 4/ 10
Ingrediente:
- Ouă – 4 buc.
- Brânză Emmentaler – 100 g
- Brânză Cedar – 100 g
- Brânză Gorgonzola – 40-50 g
- Brânză Camembert – 70 g
- Smântână de gătit – 50 ml
- Ardei kapia – 1 buc.
- Pătrunjel – ½ leg.
- Mărar – ½ leg.
- Ulei de floarea-soarelui – 1 linguriță
- Sare și piper – după gust
Mod de preparare:
- Bate ouăle cu telul.
- Taie pătrunjelul și mărarul mărunt și ardeiul kapia cubulețe.
- Rade brânza Emmentaler și Cedar, iar Gorgonzola și Camembert – cuburi mici.
- Amestecă toate ingredientele.
- Încinge tigaia și adaugă uleiul.
- Toarnă compoziția, împrăștiind-o ușor egal cu o spatulă.
- Micșorează focul și adună puțin câte puțin marginile omletei ca oul încă lichid din mijloc să se dispună egal și pe lateral.
- Pune un platou rotund deasupra tigăii și întoarce omleta.
- Pune-o înapoi în tigaie pentru încă un minut, pentru a se coace și pe partea cealaltă.
Poftă bună!