Project Description
Timp de preparare 15 – 20 min. – complexitate 4/ 10
Ingrediente:
(2 porții)
- Piersici – 2 buc. (coapte)
- Avocado – 1 buc. (copt)
- Miere – 1 linguriță și ½
- Lapte de soia cu aromă de vanilie – 400 ml
- Ou – 1 buc.
- Zeamă de lămâie – 1 linguriță
- Zahăr brun – 1 linguriță
Mod de preparare:
- Toacă piersicile mărunt (cu tot cu coajă) și pune-le în blender.
- Taie avocado pe jumătate, rotește și desprinde jumătatea. Înfige lama cuțitului în sâmbure și îndepărtează-l. Curăță apoi miezul cu o lingură și pune-l în blender.
- Adaugă laptele de soia și mierea și blendează.
- Separă albușul de gălbenuș.
- Bate albușul spumă cu zeamă de lămâie folosind un mixer. Când acesta aproape s-a închegat, adaugă zahărul brun și continuă să bați până când, dacă întorci castronul cu susul în jos, acesta nu cade.
- Toarnă milkshake-ul în pahare și adaugă bezea pe deasupra.
- „Coace” bezeaua folosind un arzător de patiserie.
Poftă bună!