Project Description

Timp de pregătire 30 min., timp de gătire 20 – 25 min., complexitate 5/ 10

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Ingrediente:

  • Cartofi – 2 buc.
  • Ouă – 6 buc.
  • Smântână de gătit – 50 ml
  • Mărar  – 1 legătură
  • Cașcaval – 50 g
  • Sare după gust
  • Piper după gust

Mod de preparare:

  • Curăță cartofii și taie-i cuburi mici.
  • Pune-i la fiert cu un vârf de cuțit de sare.
  • După ce s-au fiert (să nu fie terci), lasă-i la scurs într-o sită.
  • Într-un castron, sparge cele 6 ouă și mixează-le bine, după care adaugă smântâna de gătit și mărarul tocat mărunt.
  • Asezonează după gust cu sare și piper.
  • După ce s-au scurs cartofii foarte bine, adaugă-i la compoziția de mai sus și se amestecă cu grijă pentru a nu se zdrobi cartofii.
  • Ia un vas termorezistent și toarnă toată compoziția în el.
  • Înainte de a introduce vasul în cuptor, rade deasupra cașcaval din abundență.
  • Lasă la cuptor aproximativ 20 – 25 de minute, la temperatura de 180 grade Celsius.
  • Se servește atât caldă, cât și rece!

Poftă bună!