Project Description
Timp de pregătire 30 min., timp de gătire 20 – 25 min., complexitate 5/ 10

Ingrediente:
- Cartofi – 2 buc.
- Ouă – 6 buc.
- Smântână de gătit – 50 ml
- Mărar – 1 legătură
- Cașcaval – 50 g
- Sare după gust
- Piper după gust
Mod de preparare:
- Curăță cartofii și taie-i cuburi mici.
- Pune-i la fiert cu un vârf de cuțit de sare.
- După ce s-au fiert (să nu fie terci), lasă-i la scurs într-o sită.
- Într-un castron, sparge cele 6 ouă și mixează-le bine, după care adaugă smântâna de gătit și mărarul tocat mărunt.
- Asezonează după gust cu sare și piper.
- După ce s-au scurs cartofii foarte bine, adaugă-i la compoziția de mai sus și se amestecă cu grijă pentru a nu se zdrobi cartofii.
- Ia un vas termorezistent și toarnă toată compoziția în el.
- Înainte de a introduce vasul în cuptor, rade deasupra cașcaval din abundență.
- Lasă la cuptor aproximativ 20 – 25 de minute, la temperatura de 180 grade Celsius.
- Se servește atât caldă, cât și rece!
Poftă bună!