Project Description

Timp de pregătire 20 min., timp de gătire 20 – 25 min., complexitate redusă

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Ingrediente:

(4 porții)

  • Dovlecei – 2 buc.
  • Șuncă – 3 felii
  • Cașcaval – 100 g
  • Smântână de gătit – 100 ml
  • Ardei gras roșu – ½ buc.
  • Ouă – 2 buc.
  • Verdeață proaspătă – după gust
  • Sare și piper – după gust

Mod de preparare:

  • Taie dovleceii în jumătăți, apoi scobește-i cu ajutorul unei linguri.
  • Toacă fâșii subțiri șunca, ardeiul și miezul de la dovlecei.
  • Bate ouăle împreună cu smântâna de gătit și adaugă-le peste șuncă, ardei și miezul de la dovlecei.
  • Umple dovleceii cu această compoziție, asezonează cu sare și piper, rade cașcaval deasupra și presară și puțină verdeață.
  • Pune-i într-o tavă unde adaugi puțină apă, apoi bagă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 20 – 25 de minute.
  • Înțeapă-i puțin pentru a se găti mai repede.

Poftă bună!