Project Description
Timp de pregătire 20 min., timp de gătire 20 – 25 min., complexitate redusă
Ingrediente:
(4 porții)
- Dovlecei – 2 buc.
- Șuncă – 3 felii
- Cașcaval – 100 g
- Smântână de gătit – 100 ml
- Ardei gras roșu – ½ buc.
- Ouă – 2 buc.
- Verdeață proaspătă – după gust
- Sare și piper – după gust
Mod de preparare:
- Taie dovleceii în jumătăți, apoi scobește-i cu ajutorul unei linguri.
- Toacă fâșii subțiri șunca, ardeiul și miezul de la dovlecei.
- Bate ouăle împreună cu smântâna de gătit și adaugă-le peste șuncă, ardei și miezul de la dovlecei.
- Umple dovleceii cu această compoziție, asezonează cu sare și piper, rade cașcaval deasupra și presară și puțină verdeață.
- Pune-i într-o tavă unde adaugi puțină apă, apoi bagă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 20 – 25 de minute.
- Înțeapă-i puțin pentru a se găti mai repede.
Poftă bună!